Lasergravyr och laserskärning på läder

Läder​​​​​​​

För er som läst företagets story så vet ni min kärlek till läder. Att gravera i läder ger inte bara ett snyggt resultat, det går även att göra oändligt mycket med läder som material. Läder är hållbart, precis som lasermärkning.
Jag föredrar att arbeta i vegetabilgarvat läder som är framställt av den mest miljövänliga process som finns. Allt läder som vi köper in är s. k. sekundärt läder, det vill säga att djuret inte är slaktat på grund av sitt skinn. Vi handlar i första hand vårt läder hos leverantör i Uppland. 
Upptäck möjligheterna med läder du också. Vore det inte grymt snyggt med graverade skinnskor, ett monogram på en läderväska eller en logotyp på en snygg anteckningsbok?
​​​​​​​Här nedan finner ni exempel på egna produkter vi gör!

Skor

Med valfri gravyr. 
Skor i alla former och modeller går att gravera. Hör av dig till oss för offert och frågor. 

Förkläde 

​​​​​​​Med  valfri gravyr. 
Skinnförkläde i egen design med valfri logga eller bild. Finns i flera färgställningar. Sys upp på beställning så hör av dig för offert. 

Läderväska/ Midjeväska

Med valfri gravyr. 
Läderväska i 2 mm läder. Mått ca 170x220 mm. Kan användas som axelremsväska eller magväska pga av reglerbar rem. Kan fås i olika färgställningar. Sys upp på beställning så hör av dig för offert. 

Personlig gåva

​​​​​​​Med  valfri gravyr. 
Kom till oss med en ide. Läder är ett hållbart och slitstarkt material som håller många många år. Perfekt som gåva. 

Drinkunderlägg 

Med valfri gravyr.
Drinkunderlägg i läder med 2 mm tjocklek. Finns att få i flera färger och valfritt motiv. Kan packas som gåva i 2- eller 4 pack. 

Anteckningsbok

Med  valfri gravyr. 
Anteckningsbok i läder med företagets logotyp eller namn blir en perfekt gåva. Mått ca 265x170 mm. Finns i flera färger och sys på beställning.