Lasergravyr

Vi erbjuder..


..Lasergravyr i en mängd olika material. Tyngre metaller och plaster som utsöndrar farliga ångor frånsäger vi oss, men annars hanterar vi det mesta. Alla material som kan brinna går även att gravera. Det är nämligen det som laserstrålen gör, den bränner bort material och bildar en mörkare och, om man vill, djupare yta. Det är den här processen som kallas gravyr. Laserteknik är en väl beprövad metod för att skapa så stor precision och exakthet som möjligt. Resultatet blir skarpt och precist efter dina önskemål. Till skillnad från andra metoder som tillför material så gör gravyren tvärtom, den tar bort. Hur mycket och hur skarpt kan vi reglera manuellt och diskutera fram tillsammans med er. 
Laserstrålen klarar alltifrån raka och runda former till mer detaljerade fotografier. ​​​​​​​Fördelar med laserteknik:
-Beröringsfri märkningsmetod. 
-Hög märkkvalitet.
-Spårbarhet och skydd mot stöld/ kopiering.
-Miljövänlig process. 
-Märkning med lika lång livslängd som produkten.
Vi använder oss av CO2 laser. Så går det till

​​​​​​​
Processen är kort och enkel. Har du en färdig produkt eller logotyp så skickar du den till oss. Vi återkommer med offert. Skriv gärna antal och material i offertförfrågan. När offerten blivit en order så förbereder vi det valda materialet för gravyr och/eller skärning och skickar över till lasermaskinen. Vi hanterar allt material manuellt och kvalitetssäkrar arbetet under hela processen. 
​​​​​​​När dina produkter är färdiga för leverans hör vi av oss, antingen om du hämtar på plats hos oss, du vill ha det levererat i närområdet eller om vi skickar. Ska din produkt ges bort som gåva kan vi även erbjuda inslagning. Vårt jobb är att göra det så smidigt som möjligt för dig som kund.

Affärside

​​​​​​​Vår affärside är enkel,
Gravyr- och Laserskärning för alla behov, i de flesta material.  "Lasermärkning är ett mycket bra miljövänligt alternativ då det endast är laserstrålen som används."