Få hjälp med lasergravyr och laserskärning

Vi erbjuder..


..er att få hjälp med Lasergravyr och laserskärning.
​​​​​​​Kom till oss med en idè och vi hjälper dig att göra verklighet av den. Vi sköter design, materialval, produktion och även installation. Du som kund är med hur mycket, eller hur lite du vill, i processen. 

​​​​​​​Fördelar med laserteknik:
-Beröringsfri märkningsmetod. 
-Hög märkkvalitet.
-Spårbarhet och skydd mot stöld/ kopiering.
-Miljövänlig process. 
-Märkning med lika lång livslängd som produkten.
Vi använder oss av CO2 laser. 

Så går det till

​​​​​​​
Processen är kort och enkel. Har du en färdig produkt eller logotyp så skickar du den till oss. Vi återkommer med offert. Skriv gärna antal och material i offertförfrågan. När offerten blivit en order så förbereder vi det valda materialet för gravyr och/eller skärning och skickar över till lasermaskinen. Vi hanterar allt material manuellt och kvalitetssäkrar arbetet under hela processen. 
​​​​​​​När dina produkter är färdiga för leverans hör vi av oss, antingen om du hämtar på plats hos oss, du vill ha det levererat i närområdet eller om vi skickar. Ska din produkt ges bort som gåva kan vi även erbjuda inslagning. Vårt jobb är att göra det så smidigt som möjligt för dig som kund.

Affärside

​​​​​​​Vår affärside är enkel,
Gravyr- och Laserskärning för alla behov, i de flesta material.  "Lasermärkning är ett mycket bra miljövänligt alternativ då det endast är laserstrålen som används."