Bröllopsdekorationer

Till ditt bröllop.

Vi säljer, samt graverar och laserskär bröllopsdekorationer. Vi har inget färdigt sortiment utan vi skapar det unika just för er.

Antingen om du ordnar ditt bröllop själv eller om du är bröllopskoordinator så är du välkommen att höra av dig till oss. Vi har inget standardsortiment på bröllopsdekorationer utan vi tar fram det unika och personliga just för er. Det enklaste är om du har ett tema genomtänkt så jobbar vi utifrån det. Ett tema kan handla om en speciell färg eller kanske var du valt att ha ditt bröllop. Om det till exempel ska hållas i en lada kanske ni vill ha en boho-inspirerat tema med fokus på trä och spetsdetaljer.
Kreativitet är en av våra styrkor så vi hjälper gärna till med ideer. Vi kan gravera alltifrån inbjudningskort, glas och flaskor till goodiebagen gästen får med sig som en kärt minne vid hemgång.
​​​​​​​
Ex på bröllopsdekorationer: Save-the-date kort, Inbjudningskort, informationskort, svarskort, kuvert, vigselprogram, tackkort, servetter med eget tryck, namnskyltar, gästböcker, glas, tårtor m.m.

Produktinfo/ Skötselråd:

​​​​​​​Normalt sett är bröllopsdekorationer engångsmaterial men vi väljer så långt det går att tänka miljövänligt och hållbart. Självklart får du skicka eget material till oss men vi föredrar att arbeta med material som tar hänsyn till vår natur.
​​​​​​​Om ni vill gravera glas så är det kanske en kul och uppskattad gåva att alla gäster får med sig sitt glas hem efter festen.

Så går det till att beställa:

​​​​​​​Hör av dig till oss genom att skicka tankar, tema eller förslag till oss så återkommer vi med ett förslag. Vi har inget färdigt sortiment utan vi tar fram det unika och personliga just för dig.
Vi återkommer med offert inom några dagar. 
bröllopsdekorationerbröllopsdekorationer

Egna produkter


Vi söker återförsäljare till våra egna produkter. Är du intresserad och vill veta mer? Självklart väljer du gravyr. Hör av dig till oss!