Bröllopsdekorationer

Till ditt bröllop.

Vi säljer, samt graverar och laserskär bröllopsdekorationer. Vi har inget färdigt sortiment utan vi skapar det unika just för er.

Antingen om du ordnar ditt bröllop själv eller om du är bröllopskoordinator så är du välkommen att höra av dig till oss. Vi har inget standardsortiment på bröllopsdekorationer utan vi tar fram det unika och personliga just för er. Det enklaste är om du har ett tema genomtänkt så jobbar vi utifrån det. Ett tema kan handla om en speciell färg eller kanske var du valt att ha ditt bröllop. Om det till exempel ska hållas i en lada kanske ni vill ha en boho-inspirerat tema med fokus på trä och spetsdetaljer.
Kreativitet är en av våra styrkor så vi hjälper gärna till med ideer. Vi kan gravera alltifrån inbjudningskort, glas och flaskor till goodiebagen gästen får med sig som en kärt minne vid hemgång.
​​​​​​​
Ex på bröllopsdekorationer: Save-the-date kort, Inbjudningskort, informationskort, svarskort, kuvert, vigselprogram, tackkort, servetter med eget tryck, namnskyltar, gästböcker, glas, tårtor m.m.

Så går det till att beställa:

​​​​​​​Hör av dig till oss genom att skicka tankar, tema eller förslag till oss så återkommer vi med ett förslag. Vi har inget färdigt sortiment utan vi tar fram det unika och personliga just för dig.
Vi återkommer med offert inom några dagar. 
bröllopsdekorationerbröllopsdekorationer