Företagspresenter och Företagsgåvor

Företagspresenter och Företagsgåvor

Vi säljer, graverar och laserskär dina gåvor och gör dem personliga och unika.

Vi säljer färdiga produkter, anpassade inom ramen för vad lagen säger gällande personalpresenter och gåvor. Hör av dig så sköter vi inköp, gravering och inslagning. Vi tar hand om det som du inte har tid med helt enkelt. När det gäller företagspresenter så samarbetar vi med lokala producenter och för oss är det viktigt med kvalite och hållbarhet. Vi köper hellre in en vacker karaff från den lokala glasblåsaren istället för att beställa något dussinkolli från någon okänd distrubutör utomlands.

Produktinfo/ Skötselråd:​​​​​​​

Vi arbetar med att aktivit leta fram unika och närproducerade presenter som lämpar sig väl för gravering. Vi samarbetar med en rad lokala producenter för att inte rucka på kvalitet och hållbarhet. Ni får självklart infomation om skötselråd vad som gäller just dina presenter.
​​​​​​​Välj själv om du vill gravera företagets logotyp, unika namn på dina medarbetare eller en bild. 

Så går det till att beställa:

​​​​​​​Hör av dig till oss genom att skicka din ungefärliga idè, antal samt ev. logotyp till oss så återkommer vi med ett förslag. Vi har inget färdigt sortiment utan vi tar fram det unika och personliga just för dig.
Vi återkommer med offert inom några dagar. 

Egna produkter

Vi söker återförsäljare till våra egna produkter. Här nedan ser du ett urval. Självklart med unik gravyr som passar er verksamhet.