Miniatyrmodeller

Miniatyrmodeller

Vi säljer material och laserskär din modell efter dina ritningar och mått.

En miniatyrmodell kan vara en minivariant av ett hus ni ska bygga eller en gåva ni ska ge bort. En miniatyrmodell kan tillverkas i både 3D- format som i platt modell. Det vanligaste materialet för en miniatyrmodell är trä men självklart kan vi titta på andra alternativ om så önskas. Vare sig du är arkitekt eller privatperson så kan vi hjälpa dig. Det hjälper dock om du har en skalenlig ritning att ge oss.

Vare sig du är arkitekt eller inredare, eller skapar på hobbynivå, så kan det underlätta att se ett lättare slutresultat med miniatyrmodeller. Se ditt hus i miniatyr, ditt inredda rum eller ett staket. Ska du göra en kundpresentation så slår detta högt och jag lovar att din presentation kommer bli så mycket mer uppskattad än att visa pappersritningar. 

Ex på miniatyrmodeller: Hus, Staket, Inredda rum, Pussel och andra spel m.m.

Produktinfo/ Skötselråd:​​​​​​​

Beroende på material så går vi igenom specifika skötselråd när vi pratar om material. 
Det viktigaste du behöver veta är att gravyr har en lika lång livslängd som själva produkten. 

Så går det till att beställa:

Hör av dig till oss genom att skicka skiss, din ide, antal samt ev. logotyp till oss så återkommer vi med ett förslag. Vi har inget färdigt sortiment utan vi tar fram det unika och personliga just för dig.
Vi återkommer med offert inom några dagar. 

Egna produkter


​​​​​​​Vi graverar i alla material som kan brinna, det vill säga att materialbanken är otroligt bred. Nedan ser ni ett urval.
Produkt
Produkt
Produkt
Produkt
Produkt
Produkt
Produkt
Produkt