Namnskyltar

Namnskyltar

Vi säljer, samt graverar och laserskär namnskyltar utifrån era önskemål.

Namnskyltar är vanligt att gravera. Att tydligt visa vad man heter och vilken roll man har med hjälp av namnskyltar är för de flesta givet. Man underlättar för både anställda, kunder, besökare och samarbetspartners genom att använda namnskyltar. Ni väljer själva om ni vill ha företagsnamn, logo eller endast tilltalsnamn på era skyltar. Tillsammans tar vi fram en skylt anpassad för just er.


Produktinfo/ Skötselråd:

De vanligaste skyltar graverar och laserskär vi i trä, plexi, akryl eller aluminium. När laserstrålen graverar tillsätter den inget ytterligare material utan den tar bort befintliget material. Därför är underhållet minimalt, det man får ta hänsyn till det valda materialet, om det ska vara i ute eller innemiljö.
Skyltar kan fås i alla möjliga stilar och utförenanden. Kanske vill du ha belysning, distanser eller försjunkning till, snacka med oss så fixar vi. 
​​​​​​​

Så går det till att beställa:

​​​​​​​Hör av dig till oss genom att skicka mått, placering, antal samt ev. logotyp till oss så återkommer vi med ett förslag. Vi har inget färdigt sortiment utan vi tar fram det unika och personliga just för dig.
Vi återkommer med offert inom några dagar. 

Egna produkter


​​​​​​​Vi graverar i alla material som kan brinna, det vill säga att materialbanken är otroligt bred. Nedan ser ni ett urval.
Produkt
Produkt
Produkt
Produkt
Produkt
Produkt
Produkt
Produkt