Parkeringsskyltar

Parkeringsskyltar

Vi säljer, samt graverar och laserskär parkeringsskyltar utifrån era önskemål.
​​​​​​​

Graverade skyltar finns i olika utföranden och med många olika användningsområden. De är förekommande t ex i såväl industrin som på byggarbetsplatser.
Graverade parkeringsskyltar blir allt vanligare. Mycket tack vare utvecklingen som skett med maskinerna, men även ett ökande behov av beständiga skyltar av hög kvalité.Produktinfo/ Skötselråd:

De vanligaste skyltar graverar och laserskär vi i trä, plexi, akryl eller aluminium. När laserstrålen graverar tillsätter den inget ytterligare material utan den tar bort befintliget material. Därför är underhållet minimalt, det man får ta hänsyn till det valda materialet, om det ska vara i ute eller innemiljö.
Skyltar kan fås i alla möjliga stilar och utförenanden. Kanske vill du ha belysning, distanser eller försjunkning till, snacka med oss så fixar vi. 
​​​​​​​

Så går det till att beställa:

​​​​​​​Hör av dig till oss genom att skicka mått, placering, antal samt ev. logotyp till oss så återkommer vi med ett förslag. Vi har inget färdigt sortiment utan vi tar fram det unika och personliga just för dig.
Vi återkommer med offert inom några dagar. 

Egna produkter


​​​​​​​Vi graverar i alla material som kan brinna, det vill säga att materialbanken är otroligt bred. Nedan ser ni ett urval.
Produkt
Produkt
Produkt
Produkt
Produkt
Produkt
Produkt
Produkt