Lasergravyr och laserskärning på Textil

Textil. 

​​​​​​​
När det gäller textilier så hjälper det att ha ett lite kraftigare tyg av gravera i, ju tjockare desto tydligare gravyr. Med tanke på att laserstrålen bränner bort befintligt material så behövs ett slitstarkt material. Prata med oss om du är osäker. 
Det du väljer att gravera på textilier blir inte markant i den bemärkelsen att det blir en framträdande logotyp eller text utan istället nyanserna av den. Men det blir ett snyggt naturligt resultat för dig som vill ha ett  tryck utan av tillföra något annat material. 

Vi samarbetar med några svenska producenter på kläder och tyger så prata med oss så tar vi fram något tillsammas eller om du redan har ett färdigt plagg du kanske vill monogramma?

Skjorta

​​​​​​​Med valfri gravyr. 
Du kan välja att gravera varsomhelst på en skjorta. Men vi kan tipsa om att det är grymt snyggt på kragen eller att ha en monogram på ärmslutet. 

T-shirt

​​​​​​​Med valfri gravyr. 
Topp eller t-shirt. Du bestämmer gravyrens placering men våga tänk lite snett och oväntat. En kul detalj som gör din profiltröja lite extra speciell. 

Sko

Med valfri gravyr. 
En tygsko går utmärkt att gravera på. Bara vi har en slät yta att utgå ifrån. Tänk monogram, bild eller logo. Superfint!

Anteckningsbok A5

med valfri gravyr.

Anteckningsbok i A5 storlek med linjerade papper. Svensk miljövänlig bok med syrafritt papper. Naturfärgad tyg. 

Anteckningsbok A4

med valfri gravyr.
Anteckningsbok i A4 storlek med olinjerade sidor. Svensk miljövänlig bok med syrafritt papper. Naturfärgat tyg.