Skyltar

Skyltar. 

Vi säljer graverade och laserskurna skyltar utifrån era önskemål.
​​​​​​​

Graverade skyltar finns i olika utföranden och med många olika användningsområden. De är förekommande i såväl industrin som ett kontor och har därmed olika syften.
De allra vanligaste graverade skyltarna på ett kontor kan vara namnskyltarna som finnas utanför kontoret. De brukar vanligtvis stå namn och befattning på personen som har kontoret. Dessa skyltar kan vara av olika material men är vanligtvis i plast, metall, trä, glas eller akryl.
Graverade skyltar blir allt vanligare. Mycket tack vare utvecklingen som skett med maskinerna, men även ett ökande behov av beständiga skyltar av hög kvalité.
Namnskyltar är också vanligt att gravera. Att tydligt visa vad man heter och vilken roll man har med hjälp av namnskyltar är för de flesta givet. Man underlättar för både anställda, kunder, besökare och samarbetspartners genom att använda namnskyltar. Ni väljer själva om ni vill ha företagsnamn, logo eller endast tilltalsnamn på era skyltar. Tillsammans tar vi fram en skylt anpassad för just er.


Produktinfo/ Skötselråd:

De vanligaste skyltar graverar och laserskär vi i trä, plexi, akryl eller aluminium. När laserstrålen graverar tillsätter den inget ytterligare material utan den tar bort befintliget material. Därför är underhållet minimalt, det man får ta hänsyn till det valda materialet, om det ska vara i ute eller innemiljö.
Skyltar kan fås i alla möjliga stilar och utförenanden. Kanske vill du ha belysning, distanser eller försjunkning till, snacka med oss så fixar vi. 
​​​​​​​

Så går det till att beställa:

​​​​​​​Hör av dig till oss genom att skicka mått, placering, antal samt ev. logotyp till oss så återkommer vi med ett förslag. Vi har inget färdigt sortiment utan vi tar fram det unika och personliga just för dig.
Vi återkommer med offert inom några dagar. 

Egna produkter


Vi söker återförsäljare till våra egna produkter. Är du intresserad och vill veta mer? Hör av dig idag.